marți, 6 noiembrie 2012

Atelierul de Educaţie Financiară


Centrul de Studiu şi Divertisment Start în colaborare cu Training Club, vă invită sâmbătă 17 Noiembrie, începând cu ora 16:00, să participaţi la Atelierul de Educaţie Financiară care se va desfăşura la sediul Centrului de Studiu şi Divertisment Start din Strada Dumitru Theodor Lemnea nr. 4. Preţul atelierului este de 20 RON pentru două persoane. Înscrierile se fac la adresa de mail: startcsd@gmail.com sau la numerele de telefon  0757.035.820

In ce consta Atelierul de Educaţie Financiară ?

În mare parte, suntem rezultatul educaţiei primilor ani de viaţă şi de şcoală. Există un moment în viaţa familiei când părinţii sunt nevoiţi să vină în întâmpinarea curiozităţii copilului. Întrebarea care se impune este următoarea: cum îţi dai seama care este cel mai potrivit mod de a aborda subiectul bani?

Noi credem în educaţia de orice natura de la vârste fragede si vrem sa vă oferim dumneavoastră si copiilor dumneavoastră cele mai bune servicii. Specialiştii noştri au experientă în lucrul cu copiii şi ştiu să adapteze limbajul în funcţie de nivelul de înţelegere al acestora, astfel încât, la sfârşitul activităţii, aceştia să-şi fi însuşit elemente concrete utile pe viitor.
Rolul puşculiţei, importanţa banilor în achiziţionarea lucrurilor pe care şi le doresc, rostul şi valoarea lor, dar şi necesitatea economisirii acestora, sunt doar cateva dintre noţiunile care le vor fi aduse la cunoştinţă micuţilor. Conceptul de planificare financiară va fi elementul esenţial care va sta la baza acestui Atelier. Noi suntem de părere că toate aceste lucruri aparent simple, trebuie comunicate, exemplificate şi confirmate copilului, pentru ca el să poată începe primii paşi în educaţia financiară. Cu cât aceasta începe de la o vârsta mai fragedă, cu atât rezultatele vor fi mai vizibile pe termen lung. 

Aşadar, vă aşteptăm cu mare drag înscrierile. Pentru acest lucru aveţi la dispoziţie adresa de e-mail: startcsd@gmail.com sau numărul de telefon 0757.035.820.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu