miercuri, 19 septembrie 2012

ATELIERELE "START FANTEZIEI"

 Arta poate fi mai mult decât un hobby, putem spune ca  încă de mici ne influenteaza stilul de viata. De aceea, copiii trebuie indrumati spre activitatile creative, pentru a creste si pentru a se dezvolta armonios.
Asa ca am creat "ATELIERELE  "START FANTEZIEI" .

Participnd la aceste ateliere, copiii isi pot dezvolta abilitatile practice dar si cele artistice, se distreaza si isi pot face noi prieteni.

 ATELIERELE  "START FANTEZIEI" abordeaza teme ca: quilling, scrapbooking, lucrul lu FIMO, desen, colaj , pictura pe sticla, pictura pe figurine de ipsos, personalizare rame photo, modelare plusuri, handcraft.  Totodata, in cadrul atelierelor se  pot face vizite la muzee , iar unele lucrari ale copiilor pot fi incluse in diferite expozitii.  Activitatile din cadrul atelierelor vor fi coordonate de catre un profesor de arta plastica.

PROGRAM:

Atelierele sunt dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, si se desfasoara in fiecare sambata, la ora 11:00 . Pret participare : 25 lei / copil 

Durata: 1 - 1:30 h

Pentrul grupurile mai mari de 10 copii se ofera discount


De asemenea, participarea la  ATELIERELE  "START FANTEZIEI" este dedicata si cadrelor didactice, impreuna cu elevii clasei.  

Copiii vor primi diploma de participare "Micul STARTist" , iar cadrele didactice vor primi diploma de indrumator de grup ( numarul minim de participanti la curs este de 10 copii).


Participarea se face pe bază de programare la numarul de telefon 
0757.035.820


Daca vrei ca micutul tau sa isi dezvolte atentia, creativitatea, , inteligenta si indrazneala,inscrie-l la         ATELIERELE  "START FANTEZIEI"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu